Tuonpuoleisesta

”Minä olen Essi-olento, ja olen täällä vain koirana.”

Kerron Teille nyt hieman tuonpuoleisesta – sillä olen nyt täällä. Saavuin aluksella, joka suhahti rajan yli perjantain vastaisena yönä, puolenyön jälkeen. Kotini on Koiran tähdellä, joka iltalenkin aikaan loistaa kirkkaimmin tassun mitan taivaanrannan yläpuolella.

essi ja siirtosädeOli hienoa tulla kotiin kaikki tehtäväni erinomaisesti suoritettuina. Siihen meni reilusti yli viisitoista vuotta. Kaipaan kovasti kovapäisiä lemmikkejäni, he eivät arvaakaan: Rakkaus ja energia eivät häviä, niistä vain opitaan.

Kaihi ei täällä haittaisi. Kaikki ovat valoa loistavia olentoja, vailla muotoa – kuten harmaakaihin kehittyessä vanhalla koiralla. Kynsiä ei koskaan leikata. Koirien jumala on mukava heppu, joka rapsuttaa kaikkia halukkaita. Entiseen verrattuna outoa ovat liukuvat ruoka-ajat. Koiranruokaa ei  tarvita, olemme ajan ulkopuolella.

Elämä Maassa oli tällä erää suurenmoista, ja haluan kiittää kaikkia. Lemmikeilleni ja minulle on matka koiran tietoisuuteen ollut ainutlaatuinen ja avartava. Koiralla on huomattavia kognitiivisia kykyjä, loogista ja kriittistä ajattelua, ja se kykenee lukemaan sujuvasti ihmistä. Samalla sille on avoinna aistien ja vaistojen luoma, ihmiselle tuntematon syvyys. Syntyy omaperäinen, moniulotteinen kuva maailmasta.

Tämä on viimeinen blogikirjoitukseni. Vuosien varrella blogiani on lukenut lähes kolmetuhatta henkilöä, lukemattomia kertoja. Olen saanut 578 vakituista seuraajaa. Suosituimpia aiheitani ovat olleet jutut elämän tarkoituksesta ja enemmistön diktatuurista. Se ei ole hullummin koiralta.

Toivotan Teille hyvää jatkoa, ja jotain uutta voin nyt myös luvata: Kaikki löydätte vielä oman Tähtenne.

Rakkaudella, Essi

Mainokset

Yksi kommentti artikkeliin ”Tuonpuoleisesta

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s