Akatemiaa ja alakulttuuria

Aivan näillä hetkillä avataan turkulaisessa B-galleriassa, Aninkaistenkadulla, valokuvanäyttely ”Kuvia kunnasta: TVO edestä ja takaa”, kuvia Turun yliopiston varsinais-suomalaisen osakunnan toiminnasta: Akateemisista perinteistä, pitkäaikaisesta kulttuurityöstä ja muista pidoista.

Avajaisissa esitetään dokumenttielokuva ”Ääniä maan alta”, joka kertoo yhdistyksen legendaarisesta rockklubista ja turkulaisesta alakulttuurista TVO:n ympärillä. Illalla voi jatkaa kulttuurijuhlintaa Tevis-iltamissa ravintola Portissa. Koira suosittelee lämpimästi!

TVO on aina ollut lähellä tämän koiran sydäntä. Kun olin nuorempi, TVO:n klubin sydämellinen ja eläinystävällinen henkilökunta huolehti minusta toisinaan klubin narikassa, sillä TVO:lta ei ainakaan silloin löytynyt koiralle sopivia kuulosuojaimia. Näin lemmikkini pääsivät pistäytymään sisällä ja katsomaan ystävieni soittoa lavalla.

Kaikenlaiset kulttuurin muodot ovat löytäneet foorumin TVO:lta. Joulujuhlissa sain siellä maksalaatikkoa! Mielestäni se on varsinais-suomalaista perinnekulttuuria parhaimmillaan. Pidän myös akateemisista perinteistä: Vuosikausia sain juosta iltaisin vapaana yliopistokampuksella, jossa riitti jahdattavia jäniksiä.

KuvaKomeampaa on kuitenkin tulossa. Kävin lemmikkieni kanssa tutustumassa TVO:n uusiin tiloihin Logomon kupeessa ja voin suositella talkootöitä siellä kaikille vaihtoehtokulttuurista kiinnostuneille! Kelpaa koiran vartioida sellaista työmaata!

Kontrastina viereiselle kovan kulttuurin (-rahan) keskukselle sinne kehkeytyy uusi klubi alakulttuurille, akateemisille ajatuksille ja paikallisille perinteille. Koko keitos saadaan esille vanhassa teollisuusvarastossa, josta TVOlaiset rakentavat vaihtoehtoista, varsinais-suomalaista kulttuuritilaa ihan eurooppalaisessa mittakaavassa.

Ruohonjuuritason kulttuuritekona toivoisin seuraavana TVO:n ravintolapäivänä olevan vegaaniherkkujen lisäksi myös koiranruokaa tarjolla!

https://www.facebook.com/events/779805752052269/?ref_newsfeed_story_type=regular

 

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s