Uusiutuvaa energiaa

Talven tultua tarvitaan paljon energiaa. Uusiutuvista energialähteistä puhutaan nykyään niin paljon, että koirakin osaa jo osallistua keskusteluun. Tiedän muutamia.

Sellaisia ovat ensinnäkin halot. Halkoja saadaan hakkaamalla. Vähän väliä kuuluu vajasta pauketta, ja uusia klapeja tulee korissa. Niistä valmistetaan polttamalla savua, jossa on hiilidioksidia. Puut vuorostaan käyttävät sitä ruokana.

Tulevaisuudessa autot käyvät alkoholilla. Sekin uusiutuu, sillä sitä saadaan tuliaisiksi, tai kaupasta. Kaapissa sitä pidetään sopivaa autoa odotellessa.

DCIM100GOPROKoira on parasta uusiutuvaa energiaa. Nuorempana minussa oli sitä niin paljon, että jaksoin juosta umpihangessa tuntikausia hiljentämättä lainkaan vauhtia. Olisin voinut valaista vaikka pienen kylän! Jokirannan jänikset pysyivät ansiostani aina valppaina. Jatkuva ulkoiluttaminen ja hyvä seura nostavat ihmislemmikin energiatasoa, ja koira peiton alla pitää kylmänä yönä kokonaisen perheen lämpimänä.

Energia uusiutuu koiranruoalla. Sen pitää olla hyvää, ja  sitä tulee olla riittävästi. Energiaa saa myös herkuista. Erilaiset päästöt saadaan hyötykäyttöön antamalla niiden maatua.

Jokainen voi aloittaa uusiutumisen itsestään ja ruokkia riittävästi koiraansa. Ilmastosopimukset ja uusiutuva energia voitaisiin mielestäni siirtää koiranruokavalmistajien projektikohtaisen eu-hankerahoituksen piiriin ja täten vaikuttaa suoraan koirille suunnattujen elintarvikevalmisteiden hintakehitykseen ja koirille tarjoillun ruoan määrään. Tästä hyötyisivät kaikki osapuolet.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s