Jouluruokaa kaikille

Tyhjä kuppi on pahinta, mitä tiedän

Tyhjä kuppi on pahinta, mitä tiedän

Ruoka on koiralle kaikki kaikessa. Ilman sitä ei kerta kaikkiaan elä.  Jos Matti Nykäsellä on -piip-  aina mielessä, niin minulla seuraava ateria. Näen unia erilaisista herkuista.

Eniten pidän lihasta. Lemmikkini pyrkivät syömään lähellä kasvatettua luomuruokaa, joka muistuttaa heidän esi-isiensä ravintoa. Niinpä he hankkivat minullekin sellaista.Tosin he pitävät minua niin pitkälle sivistyksen leimaamana, että paistavat raakaravintoni pannussa.

Joulu ja joulunalus ovat ruokaa rakastavalle erinomaista aikaa. Puuhailemme paljon kotona keittiössä ja autan kaikessa, missä voin. Ylimääräinen ruokapala sattuu kyllä koiran kohdalle ennenpitkää. Toisinaan puhdistan jopa keittiön lattian, näin mitään ei mene hukkaan, ja siisteys säilyy.

Kaikilla ei ole omaa kotia. Tunnen kodittomia ihmisiä, jotka eivät  ole kenenkään lemmikkejä. On kodittomia koiria, joilla ei ole sijaa missään, ja kulkukissoja. Silloin joulukaan ei ole joulu. Vatsassa voi kurnia nälkä, ja mieltä kaivertaa jokainen seuraava suupala. Nälästä ei hyvä seuraa. Voi pelottaakin.

Jouluksi toivoisin kaikille kodin. Toivoisin niin paljon jouluruokaa, että kukaan ei jäisi nälkäiseksi. Siksi kirjoitan tätä juttua, ja Sinä autat, kun luet tätä ja viitsit vielä klikata vähän.

http://www.musch.fi/jouluiloa

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s