Muutto

Olen muuttanut ennenkin, mutta olin silloin niini pieni, etten oikein muista sitä.  Olemme asuneet Valtakunnassa melkein aina.

Ensin harjoittelimme muuttamista varten. Kävimme iltaisin kävelyllä uudessa talossamme, ja sain rauhassa nuuskia siellä kaikki kolkat Tilaa oli mukavasti, mutta missä ihmeessä piha? Minä sain oman huoneen keittiön vierestä. Sieltä on hyvä pitää silmällä tapahtumia jääkaapin liepeillä. Annan Evankin pitää siellä tavaroitaan.

Muutettaessa KAIKKI pakataan koirankopin kokoisiin laatikoihin ja kannetaan ulos. Makasin lattialla typötyhjässä ruokahuonessa ja seurasin levottomana muiden puuhia.Pelkäsin joutuvani laatikkoon tai ulos. Yöllä ammuttiin pihalla ilotulitusraketteja ja juotiin kuohuviiniä.  Viimeiseksi pakattiin juomakuppini ja peittoni. Ne pantiin kassiin. Valtakunnassa oli aivan autiota.

Kun lähdimme, ei kuvani ollut enää portissa. Siitä tiesin, ettemme tulisi enää takaisin.

Kun pääsimme uuteen taloon, kaikki laatikot olivat ilmestyneet sinne! Kaikki tutut tavaramme hajuineen olivat alakerrassa yhtenä mylläkkänä! Keittiöstä kuului sankkaa puheensorinaa, naurua, kolinaa ja vasaran pauketta. Erotin sieltä tutut äänet, Antin, Japan, Peten, Tompan ja monta muuta. Kaikki olivat jo täällä! Vesikuppini löytyi keittiöstä.

Olin hyvin huojentunut. Kiipesin huterin jaloin ylös Siben huoneeseen ja nukahdin takki ylläni hänen makuupussiinsa. Unen läpi kuuntelin meteliä alakerrasta. Kaikki olivat olleet mukana auttamassa. Talo alkoi tuntua oikein kodikkaalta. Muutto oli mennyt hyvin!

Valtakunta on jossakin kirkkaan pakkasilman tuolla puolen. Se on meidän kaikkien sydämissä. Nyt kohti uusia koiruuksia!

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s