Oma läppäri, eli Koira käyttää tietokonetta

Eräänä päivänä Eva jätti minut hetkeksi Turon luokse. Hänen tietokoneensa on matalalla lavitsalla ja näppäimistö usein keskellä lattiaa. Löysin hiirenkin! Ei muuta, kuin toimeksi. Hetken kuluttua olin saanut musiikin soimaan, oikein stereoista. Tietokoneessa oli paljon ohjelmia. Kaikilla en osannut tehdä mitään. Marssin näppäimistön päällä edestakaisin – nelikäpäläjärjestelmä nääs – ja pökin hiirtä kuonolla lattian poikki. Tietokoneen asetukset sain säädettyä uuteen uskoon kymmenessä minuutissa.

Jo aikoja sitten olen huomannut, miten saadaan vauhtia tähän blogien kirjoittamiseen, ja ihmiset saa parhaiten pidettyä aikataulussa. Jos lenkille ei lähdetä ajoissa, tarvitsee vain mäiskiä tarpeeksi tassulla heidän tietokoneensa näppäimistöä. Voi myös napata hiiren ja repiä sitä tai juosta tiehensä se suussa, mutta usein se on liian kovassa otteessa. Ulos päästään vielä vilkkaammin, jos työntää tassun kosketusnäyttöön kynnet edellä.

Rakkaat ihmiseni miettivät, miten koti- ja työrauha saataisiin parhaiten säilytettyä. Pohdinnan jälkeen he päätyivät ostamaan minulle oman läppärin. Se on hieman pienempi kuin heidän, mutta näppäimet ovat suuremmat. Näin koiran on helpompi käyttää sitä. 

Käymme edelleen lenkillä. Paitsi silloin, kun sataa. Inhoan sitä, kun selkäturkkini kastuu. Käyn vain pihalla tai nopeasti portinpielessä, ja sitten voimme pitää sisällä sadetta. On oikein kodikasta, kun olemme kaikki isossa sängyssä tyynyjen keskellä, kolme tietokonetta hurisee ja hiiret napsuvat hauskasti. Eva auttaa minua kirjoittamaan blogejani. Olen hyvin tärkeä. Onni voi olla koiran oma läppäri.

Kuva

Opettelen oman webbikameran käyttöä.

 

.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s