Koira kohtaa kolme avaruusoliota ja muita kummallisuuksia

Olimme tulossa hyvin myöhään kotiin. Juoksin edellä tietä pitkin. Kuulin Evan huutavan: ”Varo jaguaaria!”. Jaguaari? Jokin kissako?  Tietä myöten lähestyi kiiltävä, metallinen sukkula häikäisevän valon ympäröimänä. Se kehräsi, kuin hirveän iso kissa. Jähmetyin paikalleni tien keskelle.

Metallikissa pysähtyi aivan eteeni. Se avautui napsahtaen ja tielle astui kolme  laihaa hahmoa, joiden kirkkaanväriset hiukset kimaltelivat valossa. ”Essi! Essi!” Olennot sanoivat heleällä äänellä. Ne tiesivät nimeni! Ne olivat siis avaruusolioita! Heilutin kovasti häntääni.

Kapselin perältä nousi savupilven ympäröimänä mies, jonka pitkät hiukset hulmusivat. Hän nosti molemmat kätensä kohti taivasta.  Oliko hän tullut noutamaan minua? Samassa mies kapsahti polvilleen katuun eteeni. ”Esshi! Voi Essshi!”, hän soperteli,ja  kietoi käsivartensa kaulani ympäri. Koko universumi vaikutti rakastavan minua.

Kissa tuntui haisevan bensiiniltä. Rocktähdet liikkuivat Jaguarilla! Sehän oli Kartsu, rumpali. Avaruusoliot olivat varmaan tyttöjä. Kaikki silittivät minua. ”Achtung!”, ajattelin. ”Ette arvaakaan, että minä saatan olla avaruusolio!”

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s