Joulu tulee koirillekin

Joulu on tulossa. Ulkona on hirmuisen kylmä. Olemme paljon sisällä. Talo on täynnä rapinaa ja tuoksuja. En pidä rapinasta. Se tulee suurista, kirjavista papereista, joihin kääritään yhtä ja toista! Menen paperin päälle makaamaan. Silloin se rapisee vähemmän. Kohta minut häädetään matkoihini.

Eva leipoo piparkakkuja keittiössä. Tuoksuu hyvältä. Häärin ympärillä siltä varalta, että jotain putoaisi lattialle. Eva häätää minut matkoihini. Olen jaloissa. Menen olohuoneeseen. Sohva on täynnä Anttia. Hän puuhailee jotakin salaperäisen näköisenä, mutta minä en saa auttaa. Tylsää. Mökötän pöydän alla.

Kuulin Evan puhuvan Katjan kanssa joulusta, Heillä vasta onkin merkillistä. Leikitään kuurupiiloa ja Katja on yksin koko illan kylpyhuoneessa! Ja rapistelee siellä muka salaa papereita! Kissatkaan eivät saa maata paperien päällä.

Sitten imuroidaan ja pestään lattioita. Vettä, märkää ja hirveää ujellusta! Minut häädetään pöydän alta. Joulu saisi olla tulematta.

Silloin tulee Eva ja saan luun. Minua silitetään ja halataan ja harjataan. Menemme yhdessä koirakauppaan. Saan jouluksi lämpimän takin. Pihalle on tullut iso, takkuinen kuusi, ja ensin haukun sitä uutterasti. Sitten pissaan sen juurelle. Kaikki tietävät, että se on minun kuuseni. Sisällä lämmittää takkatuli. Antti ottaa minut viereensä sohvalle .Rakastan heitä kovasti. Joulu tulee lopulta koirillekin!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s